Trygghetspaket!

hs1medbrvska

 

Philips HeartStart HS 1 inklusive bärväska och dekaler

Lätt att lära!

Med minimal träning kommer du att känna dig så trygg att det är möjligt för dig att rädda livet på en medarbetare, en vän, en familjemedlem eller någon person på gatan.

Lätt att använda!

Naturlig röstinstruktion leder användaren genom alla steg vid HLR och defibrillering. Ger trygghet för att du vet att du kan rädda ett liv innan ambulansen kommer fram. Kan användas när som helst, var som helst och av alla.

Alltid klar för användning!

Omfattande automatisk självtest kontrollerar alla HeartStarts vitala funktioner dagligen, veckovis och månadsvis för att säkra att den alltid är klar för användning i en livshotande situation.

Röststyrd vägledning!

En klar och lugn röst hjälper dig med instruktioner som är lätta att följa.

Garantier: Maskin 8 år; Batteri i stand-by läge 4 år; Väska 5 år

Philips HeartStart HS 1 är världens bäst sålda Hjärtstartare, avsedd för lekmän och för placering på platser där det kan ta mer än 5 minuter tills Ambulansen har anlänt och finns vid den drabbades sida.

Den är till exempel lämplig på kontors- och industribyggnader, köpcentrum, flygplatser, skolor, campingplatser tågstationer, hotell, idrottsarenor, färjor, tandläkare etc. Även för ditt hem, i båten, sommarstugan, husbilen etc.

För tuffare miljöer, där det ställs högre krav, rekommenderar vi HeartStart FRx!